top of page

MMA

Samurai Wolves MMA.png

IT'S NOT THE SIZE OF THE DOG IN THE

FIGHT, 

IT'S THE SIZE OF THE FIGHT IN THE 

DOG.

Vad är MMA?

En sport och tävling där slag, sparkar, nedtagningar, när- och markkamp där lås, strypningar och slag på marken är tillåtna. MMA står för Mixed Martial Arts.

Hur ser ett pass ut?

Under ett pass övar vi på teknik från olika kampsportsstilar och sparring. Innefattar även fysträning.

Hos oss är säkerheten och tryggheten otrolig viktig under passet och all träning sker under kontrollerade former. Det är en tuff träning där vi tillsammans hjälper varandra att bli bättre.

Måste man vara i form för att börja?

Du kommer komma i form när du är på passet.

Har du begränsningar såsom en gammal skada så kommer instruktören göra sitt bästa för anpassa din träning efter dina förutsättningar. Låt inte någon begränsning hindra dig!

Hitta till lokalen.

Vi har våran lokal på Johanneslundsgatan 34 hos Josipovic Training Performance. Uppför en liten trappa vid lastbrygga. Parkering sker på framsidan av byggnaden snyggt. Skulle det vara tomt på parkeringar går det även att parkera nedan längst med stängslet. OBS! Parkera ej framför någon port eller blockera ej bilar!

Hur gör jag för att börja?

(Allra först ber vi om en minut av din tid att läsa och förstå våra regler och etikett för att kunna träna hos oss.

Tryck här för läsa regler och etikett.

Tack för du läste! )

 

Så här gör du:

1. Du skickar ett mail till robin.josipovic@outlook.com eller ringa/smsa 0763-252882.  Är du Under 18år behöver vi prata med målsman också.

2. Där du berättar kortfattad vem du är, om du har tidigare erfarenhet och om du har frågor.

3. Sedan bokar du in dig på det passen som anser för dig, här. ( Gör det till en vana att boka in dig på passen, underlättar för instruktören mycket. )

4. Du kommer att få teckna ett autogiro avtal digitalt som skickas via mail/sms. Tänk på att fylla allt korrekt och den som står på kortet är myndig.  Prislista hittar du här. 

bottom of page